Specialist in zware berging

Om tot een vlotte afhandeling van vrachtwagenongevallen te komen, heeft de Stichting Incident Management Vrachtauto’s (www.stimva.nl) in 2000 het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) opgericht. Het CMV stuurt op de belangrijkste doorgaande wegen vrachtautobergingsbedrijven aan bij pechmeldingen en ongevallen met vrachtwagens. Hiervoor hanteert het CMV tarieven waarvoor is ingeschreven en die vaak aanzienlijk hoger liggen dan onze reguliere tarieven.

Van den Boogaard werkt voor het CMV* vanuit zijn vestigingen Beverwijk en Amsterdam en komt regelmatig in actie bij omgevallen lading van een trailer, een verzakte vrachtwagen in de berm of een gekantelde vrachtauto in de sloot. Vaak kunnen wij met het uitlieren of lostrekken de vrachtautocombinatie snel weer op de weg krijgen. Mochten er kranen nodig zijn dan beschikken wij zelf over twee telekranen die direct ingezet kunnen worden voor zware berging. Ook het afvoeren op een dieplader verzorgen wij in eigen beheer.

Snelle zware berging tegen betaalbare prijs

Om hogere bergingstarieven te voorkomen, raden wij u aan om – indien er sprake is van een kleiner ongeval of pech – zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij rijden dan direct uit of schakelen een collega voor u in, en voeren de zware berging uit tegen onze reguliere en dus lagere tarieven.

“Op de A12 is één van onze vrachtwagens door de vangrail gegaan, waarna mijn vrachtwagen deels in de berm raakte. Eén telefoontje naar Van den Boogaard was voldoende: in no time hebben zij mij met een trekje weer op de weg gekregen. Prima service, snel en zware berging tegen een goede prijs.”