Uw vracht, uw wagen, vrachtwagenberging is onze zorg in Nederland.

Een ongeluk met een vrachtwagen gebeurt zelden bij u om de hoek. Daarom wilt u een bergingsbedrijf dat niet alleen regionaal, maar ook landelijk uw vrachtwagenberging kan uitvoeren. Heeft u pech met uw vrachtauto? Ligt uw trekker met oplegger gekanteld op de weg of in de sloot? Of moet de combinatie gewoon simpelweg uit de berm getrokken worden omdat de trailer verzakt staat in het zand? Wij helpen u snel weer op weg.

“Ik ben een vaste leverancier van Tata en kom daar dus regelmatig. Toen ik laatst met schade bij Beverwijk stond, was Van den Boogaard heel snel ter plaatse. Zij hebben me afgesleept en doorgebracht naar mijn losadres. Zodoende kon ik alsnog lossen bij de klant”

Vrachtwagenberging, zware berging en pechhulp door heel Nederland

Van den Boogaard is van oudsher een Noord-Hollands bedrijf, gevestigd in Beverwijk. Sinds enkele jaren zijn we ook gestationeerd in Amsterdam. Met snelle verbindingen naar Zaandam, Alkmaar, Haarlem en de bloemenveiling in Aalsmeer kunnen we onze klanten in heel Noord-Holland snel van dienst zijn. Maar ook buiten Noord-Holland staan wij voor vrachtwagenberging voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en groot netwerk van collega-bergingsbedrijven kunnen wij u in heel Nederland te allen tijde een snelle service bieden. En dat tegen een betaalbaar tarief.