Berging touringcars en bussen

Zeker bij personenvervoer is het van groot belang dat u bij pech of een licht ongeval zo snel mogelijk weer uw weg kunt vervolgen. Bij Van den Boogaard zijn wij ons daar zeer van bewust. Daarom stellen wij alles in het werk om uw touringcar of bus weer snel op de weg te krijgen. Wij lieren uw gestrande touringcar of (stads)bus zo weer uit de sloot, uit het rulle zand of uit de bagger.

Regionale en landelijke berging en pechhulp

Vanuit onze standplaatsen Beverwijk en Amsterdam zijn wij snel ter plaatse. Waar u ook met uw touringcar of stadsbus gestrand bent, van Zaanse Schans tot hartje Amsterdam, u kunt op ons rekenen. Evenals bij andere (toeristische) trekpleisters elders in het land. Dankzij een groot netwerk van collega-bergingsbedrijven kunnen wij in heel Nederland snel ter plaatse zijn, tegen een betaalbaar tarief.

“Op weg naar de Keukenhof moesten we uitwijken en is onze touringcar in de berm geraakt. We zaten muurvast, maar met zijn telekraan heeft Van de Boogaard ons zo weer de weg gehesen. Een grote opluchting, ook voor onze toeristen!”