Repatriëring en afslepen van vrachtwagens, trucks en bussen binnen heel Europa

Is uw vrachtauto of bus gestrand met pech of schade in het binnenland of buitenland? Van den Boogaard heeft alle capaciteiten om uw truck, touringcar of bus uit heel Europa te verslepen. Wij komen regelmatig in België, Duitsland en Luxemburg, maar ook Frankrijk, Spanje en Italië rijden wij aan voor onze klanten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij zorgen voor een snelle eerste berging, zodat uw vrachtwagen vlot op een veilige plaats staat. Het repatriëren naar een locatie van uw keuze kunt u dan op een later tijdstip (laten) uitvoeren. Zo houdt u de kosten onder controle. Wij kunnen een door ons of door uzelf geleverde vrachtwagen, aanhanger of oplegger meenemen zodat uw chauffeur zijn weg zo snel mogelijk weer kan vervolgen. Ook bieden wij diepladervervoer aan. Uw verongelukte of stilgevallen vrachtwagencombinatie slepen wij af zodra wij uw lading hebben overgeladen op uw eigen of een andere transporteenheid. Voor gestrande touringcars en bussen hebben wij specialistisch materieel en een omvangrijke vloot met wagens waarmee wij uw voertuigen kunnen repatriëren. Dat maakt ons tot een interessante en flexibele bergingspartner van vrachtwagens, bussen en touringcars. U kunt vertrouwen op Van den Boogaard!

“Mijn vrachtwagencombinatie bleek na een aanrijding in Italië total loss. Na contact met Van den Boogaard kwamen zij binnen een dag met een vervangende vrachtwagen waar mijn lading op werd overgeladen. Ik kon mijn weg vervolgen terwijl zij zorgden voor de repatriëring. Wat een topservice!”